zaterdag 26 januari 2013

26-01=2013

Goede dag alle blogslezers,

Vandaag zijn we eerst begonnen met uitslapen. We zijn vandaag gescheiden opgetrokken.
Gerard, Christine, Jan en Sandra zijn met Hannie en Henk naar de oceaan geweest.
Achterop het bakje van Henk hebben ze 2 uur gezeten daarna hebben ze heerlijk in de hangmat gelegen en paard, en quad gereden
Jan, Jan,Jan, Piet, Kees, Jeanine en Mieke zijn we met de bus naar Granada geweest. We zaten als doperwtjes achter het glas maar ja daar aan gekomen bij het station waar moet je dan heen naar het centrum even gevraagd te hebben bleken we de verkeerde kant op gelopen te zijn.We hebben eerst een heerlijk kopje koffie gedronken en zijn daarna naar gevraagd te hebben op zoek gegaan naar Roelien Kappen. Met paard en wagen zijn we de wijk in getrokken. Maar helaas was ze in Nederland
Daarna zijn we de kerk toren gaan beklimmen en opweg naar het meer waar we heerlijk gevaren hebben. We hebben daar heerlijk genoten met zon naar de bijzondere mooie natuur. Er waren daar 365 eilandjes en 2000 bewoners. Er liepen ook apen op sommige eilandjes. Wat is Gods schepping toch erg mooi. Wat een verscheidenheid aan bomen .
Nadat we 2 uur gevaren hadden waren onze paarden weg en geen taxi hoe komen we nu terug.
Na 20 min gewacht te hebben kwamener 2 barrels aan rijden halve lekkeband en weinig meer heel aan deze auto,s. Door een miscommunicatie of taal barriere werden we afgezet bij het busstation.
Deze had ons afmoeten zetten vlak bij onze straat. Maar we hadden het niet willen missen .
Het hulpje van de bus chauffeur vloog door de bus waar de gaten in de vloer zaten. De leuningen zaten vast gebonden. De achter deur werd open gerukt hij vloog rijdende weg het dak op en als de bus stil stond kwam er een fiets van dak af .
Halverwege de weg zijn we overgestapt in een andere bus.
In de avond zijn we met z'n allen bij papa John pizza wezen eten.
Hasta luego,

10 opmerkingen:

 1. Allen een goede morgen Wij gaan straks naar de Kerk terwijl jullie nog slapen
  leuk weer de belevenissen te lezen ,Komt bekend voor dit soort busritten In Indie gaat het op dezelfde manier Tussen de bevolking reizen geniet je van de echte cultuur zoals deze mensen leven alle de gezegende zondag vanuit Bergqambacht
  groet je grote Broer en Schoon zusje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi,voor mijn Jan, alle liefs van mij. Jullie beleven weer veel met elkaar, daar zo ver van hier. Gelukkig zijn je schoenen mooi gepoetst. Helpt vast als je er netjes uitziet. Hier is het een soort herfst. Regen, wind en dooi. Vanmorgen was ik gezellig op de koffie bij Gerard en Marjan en de kinderen. Samen met mijn zus.
  Ik wens jullie Gods zegen op Zijn dag.
  Hartelijke groeten aan mijn Jan, Jan H en aan natuurlijk jullie allemaal, doe wat je kan en geniet van wat je doet.
  Veel liefs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Pap,
  Slaap je lekker???Hier alles goed!!!Jort wordt net weer wakker en Sven is even aan het uitrusten op z'n bed, maar volgens mij in slaap gevallen??
  Gisteren was het zaterdag. Sven vraagt altijd: welke dag is het vandaag, dus ik zei: zaterdag. Zegt Sven: zullen we omadag doen, dan kan ik bij oma pelen en komt opa Jan bijna terug.
  Vanmorgen in de kerk geweest. Vorige week zei meneer Blok dat hij een bericht van jullie had gehad uit Nica, ze hadden het gelezen. Ik zei dat ik het door zou geven, dus bij deze!!
  Succes nog de laatste week en blijf maar niet totdat de bouwvergunning rond is, kun je beter over 6 weken nog even terug gaan.
  Gister weer in de Schakel gewerkt, was erg leuk!!Sven had feest met z'n vader op het ijs.
  Verder geen nieuwtjes!!Met mama gaat het goed, morgen ga ik daar eten!!
  Fijne zondag vandaag met je mooie gepoetste schoenen. Kan ik die van mij ook ff brengen??

  Liefs van ons 4 en een dikke knuffel van Sven en Jort!!
  Opa Jan is in Nikakua

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ola allemaal

  leuk om te lezen hoe het daar allemaal gaat
  beetje jaloers ben ik wel maarja ik zit hier
  met -3 beetje koud vergeleken met nica , ik wens jullie nog fijne dagen daar doe iedereen de groeten en ook de mensen in managua en masaya
  veel plezier daar

  groetjes bram verhey

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Jeanine en Kees, leuk om jullie verhalen te lezen, veel succes en plezier daar van Margret en Dik

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Jeanine en Kees en de rest,

  Wat een dol avontuur als jullie eropuit gaan;-) Geweldig! Jammer dat er geen foto's bijzitten, maar die komen morgen wel weer zeker? En dan nog wat, t wordt hier temet echt warm joh!! t is al continu boven 0, haha, puur genieten dus!
  Veel plezier nog en werkse verder!
  xx Nelleke.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hee vador!
  Hou je het nog vol in de zon? Ik ben wel jaloers op je hoor! Hier is de sneeuw net weg en het is sinds vandaag boven 0. Voor ons al heel warm ;)
  Hoe is het met je duim vraagt moeders?

  Veel succes nog deze laatste week en wordt maar niet al te bruin!
  xx je leukste dochter Rijanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou Rij, bedankt voor je reactie. Met m'n duim gaat het al weer beter. Toppie Joppie zonder joppie. Koelen aan het koude bier en naar iedereen je duim opsteken helpt ook al. Ook ben ik inmiddels al Nica-bruin, dus kunnen we zaterdag eens kijken wie het bruinste is. Bij ons is de temperatuur nog maar net boven de 30 graden, dus al het begint al behoorlijk fris te worden. Groetjes vanuit Masaya,

   Verwijderen
  2. Nou piet goed om te horen dat het met je duimpje goed gaat. Werkse nog deze week en tot horens
   lieve groet tiny

   Verwijderen