woensdag 23 januari 2013

Lieve lezers,

Hier zijn we weer met de belevenissen van deze dag. Bij het huisje van Gabriëlla, wat gebouwd wordt door Jan G, Jan S en piet zijn de kozijnen gesteld, muren opgetrokken, de staalconstructie is klaar al met al we vorderen gestaagd. (zie foto) Tijdens het werk worden de mannen in de gaten gehouden door drie dames. 
Bij Kees in de flat is het dak eraf. De mensen hebben nu een duizend sterren hotel. Ze zijn er nog niet over uit wat voor trap het gaat worden. 
Vanmiddag zijn we wezen zwemmen in een natuurbad. Het was erg gezellig en heerlijk. De buitentemperatuur was 34 graden. Lekker joh!!!!! 
Op de terugweg zijn we nog even wezen kijken bij het huis van John en Brenda. Ze waren niet thuis. We hebben gelijk nog een blik geworpen op la fuente (de bron) van een vorig project. Mooi om te zien hoe het nu in gebruik genomen wordt.
Morgen bloggen we weer verder,
Hasta manyana 
Is Piet weer naar Tiny op zoek?????????
De draag paal van de flat.
Een rijdende winkel 

Hier wordt lekker gezwommen 

Hier wordt wat uitgedeeld. 


Onze kooksters. Alle lof!!!!


Heerlijk in de warme Nica zon.


14 opmerkingen:

 1. Lieve Jan en Christine,

  Prachtig om te lezen hoe jullie bezig zijn! Ik moet denken aan de tekst: 'Ik was hongerig, en jij gaf mij te eten...' vrij vertaald: Ik had en geen huis en jij bouwde een huis...! Christine, doe voorzichtig met je voet!

  Liefs fam v G

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hola lieve harde werkers!

  We zien dat het ook jullie goed afgaat daar in die heerlijke warmte! Gezellig hoor, houd dit tempo maar vast dan komen jullie er ook vast wel aan 7!
  Is de buurman inmiddels wat getempert met zn herrie??!! Dat word je wel een beetje zat he op een gegeven moment!

  Leuk dat jullie ook weer dezelfde lieve meiden als wij tegen het lijf lopen! Vooral die aan de overkant van de kerk woont is een leuk droppie he! Geef ze maar een lekkere knuffel!

  Is het uitdelen van de spullen een beetje aardig gegaan? Bizar hoeveel mensen er dan ineens uit allerlei holen en spelonken komen he!? Vergeet je die koffer niet onder het bed mamm? En zien jullie adwin zn bril soms nog ergens (pilotenbril)?? Die hebben wij in Nederland niet in onze koffer kunnen ontdekken!

  Afijn, geniet nog even lekker verder zo!

  Liefs, Adwin en Suzanne

  ps, Jan G Hoe bevalt het onder de verzorgende hand van mn moessie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He susan,Die verzorging van je moeder en de rest van de meiden is geweldig hoor, maar je wordt wel erg gemist hier. Net als Christa !!!!!! Verder alle goeds hoor en wekrse in je VILLA !!!!!. Gr Jan G

   Verwijderen
 3. Trouwens mam, je kan die grietjes ook gewoon meenemen naar nederland, ik heb ruimte zat boven!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om weer te lezen van jullie. Jullie lijken de pettenclub wel, ha ha ha!!
  Lekker warm daar, hier is het maar erg koud!!Wel mooi met al die sneeuw, helaas kunnen we niet echt goed schaatsen!!
  Dat donkere ventje op de laatste foto is dat de Nederland Zingtdag ster uit Nica, papa, je weet wel wie ik bedoel!!Weet even niet meer hoe hij heet, maar die zat ook in een rolstoel en hij lijkt erop!!
  Hier gaat alles goed met Sven en Jort. Ook de wegenwacht heeft het druk, maar na vandaag (donderdag) lekker weekend!!
  Veel plezier nog jullie en geniet ook lekker van de vrije tijd!!

  Liefs van ons van 80

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He Marielle,
   Inderdaad is dat donkere ventje die van de Ned Zingtdag. De villa gezien waar Christa 2 jr geleden aan heeft gebouwd. Heet Mauricio en woont in de wijk waar we nu aan het werk zijn.
   Gr en fijn weekend met z,n allen.
   Je pa en de rest

   Verwijderen
 5. Ha Miek,

  Wat leuk al die fotos die er op staan. Gelukkig zag ik jou ook een xtje. Uiteraard met een nicakindje. Veel plezier met elkaar...
  En tot hoors,

  Groetjes Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi, natuurlijk eerst aan mijn Jan, een dikke knuffel, ja die blijft voorop staan, in mijn reactie, hij lacht zo blij, vandaag op de foto.
  Leuk al zo snel weer nieuws. Blijf ik lekker op de hoogte.
  Het zwemmen ziet er heerlijk uit, 44 graden verschil met hier maar goed ook.... Fijn dat jullie het vorige werk gezien hebben, de bron, geeft denk veel power om door te gaan met jullie inzet. Zo is er ook blijk van Gods trouw dat Hij jullie werk zegent.
  Ik vind het wel geruststellend dat de drie damens opzichter zijn, is heel belangrijk!!! De buurtsuper is wel een kleine auto om voorraad in te verhandelen.Wat ik heel fijn vind om te zien is dat de kinderen niet vergeten worden. Echt mooi om te zien. Een knuffel of iets te delen, ja een kinderhart is dat waard.
  De pannen van de kookster zien er lekker uit. Voor nu aan iedereen de hartelijke groeten enne ome Jan zijn ze wel zuinig op je als 65 plusser. Doei

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo beste mensen,

  Superberichtgeving hebben jullie zeg, prachtig om te volgen.
  IJs en sneeuw is best mooi, maar toch zou ik direct voor die heerlijke 30 graden kiezen hoor, dat was goed uit te houden.
  Hoe bevalt de nieuwe WC? wat een luxe he, geen emmer meer nodig.
  Gerard, zijn ze net zo onderdanig als wij? of moet je af en toe optreden tijdens de toolboxmeetingen? Allemaal nog een goede tijd toegewenst en doe ook de groeten aan de meiden van de huisjes.

  Arie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha mieke,
  Leuk om weer over jullie werk te lezen. Ze moeten morgen ook wat meer schrijven over wat het werk van de nederlandse vrouwen is want ik zie mannen die bouwen en in de keuken zie ik vlgs mij geen nederlanders.
  Ik hoop dat je een fijne tijd hebt daar. Esther is ziek. Judith en Chris zijn naar de ijsbaan geweest. Ik heb nog niet zoveel zin om te schaatsen ik denk dat de leeftijd een rol gaat spelen.
  groetjes maar weer. Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo harde werkers,

  Erg leuk om jullie te volgen, mooie foto's. en zo te zien hebben jullie een gezellige groep mensen om je heen.
  We hopen op veel zegen voor jullie werk.
  Geniet van deze mooie tijd.

  hartelijk groet,
  JP en Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Piet en de rest,

  Piet wat schattig dat je nog steets op zoek bent naar me,ja
  op afstand besef je pas wat je mist!!!!!
  Maar jullie zijn goed bezig zo te zien,leuk hor.
  Hoe is het met de stabiele Factoren in de groep??????
  een lieve groet vam het thuisfront, gaan nu slapen en morgen weer
  kijken naar jullie belevenissen tot horens

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He meisie, ga jij eens wat vroeger slapen. Kan zien dat ik er niet ben he! Tot horens. Hrt stabiele is nitzo stabiel als het lijkt, maar het kan ermee door. Ik stuur, daar waar nodig, wel wat bij!

   Verwijderen
 11. Hoi Mieke ,ook daar werk je hard !!Erg leuk je zo aan het werk te zien !! Wat een lieve kindjes heb je iedere keer op schoot.Je zal er zo één mee nemen :)!Je hebt wel een leuke groep mensen om je heen ! Ze werken allemaal hard .Ga nog lekker even door zo met ze ,want het schiet al op voor je hé ? Ik had ook een hele week vakantie ,en ga maandag weer beginnen .Het is goed koud geweest hier ,je hebt een prima week uit gekozen !De temperatuur zal wel tegen vallen als je weer hier bent.Nou meid ,het allerbeste ,succes ,en weer een goede reis terug !!daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag je naam genoot.

  BeantwoordenVerwijderen