zondag 27 januari 2013

27 JANUARI

Vanmorgen zijn we in Tipitappa naar de kerk geweest waar ds. Minderhoud voorganger was. De preek ging over psalm 126 en dan met name over christenen die gedoopt zijn, maar daarna niet meer in de kerk komen. Dit is ook van toepassing in Nicaragua en in Nederland, ondanks dat het christendom in Nicaragua groeit.     
Na een heerlijke maaltijd, goed gevuld soepje, is er een gedeelte van de groep met de bus naar de vulkaan geweest en de rest bleef thuis. s'Avonds bij ds. Minderhoud en zijn vrouw op de koffie geweest. 
Hieronder enkele foto's van de vulkaan en de kerkdienst en nog wat foto's van gisteren.
Hartelijke groeten aan alle die ons lief en dierbaar zijn. 
Tot morgen. 


De kerkdienst in Tipitappa. 

De zwavel wolken boven de vulkaan. 

Een cappuccino uit een soepkom.  Let op figuur. 

Even langs het apen eiland.

Pizza eten bij papa John. 

Op visite bij Rollien Kappen, helaas was ze niet thuis.


Heerlijk boot tochtje.

 Ons enige echtpaar van de groep!!

Lekker paardrijden. 

'Tik hem effe aan, Jan'

Lekkere vis maaltijd.

Christine omgeven door de Simonsclane.

10 opmerkingen:

 1. Lieve allemaal,
  fijn dat jullie een goede dienst hebben gehad, hier ging het bijna over hetzelfde onderwerp n.l. over markus 10:13-15 de kinderen die bij Jezus werden gebracht om gezegend te worden! Worden als een kind met kinderlijk vertrouwen je overgeven aan de heere Jezus! Maar daarna komt direct het stuk over de rijke jongeling met alle vragen en tegenwerpingen! laten we veel vragen om de doorwerking van de Heilige Geest zowel bij jullie als hier in Nederland!
  Wat een prachtige foto,s van iedereen vooral onze Janneman op zn paard!Wel stoer hoor San en christiene op die grote race-karren! Als moeders er toch niet bij is??!!
  Werk ze deze dag en veel gezelligheid met elkaar, groetjes van alle simonsen en een knuffel van moeders die jullie steeds meer gaat missen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste allemaal, zo te zien hebben jullie daar een goede tijd in Nicaragua. We bidden dat er ook deze week veel zegen op het werk mag zijn.
  Groet , Cor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke foto's. Zo te zien genieten jullie van de spaarzame vrije tijd :-)

  Want vandaag natuurlijk weer volle bak werken! Goed om te zien dat jullie ook de straatjeugd mee nemen!!

  Kees is het hoogste punt al bereikt? Ik zie geen vlag ;-)

  Mensen geniet deze week weer en wij bidden voor jullie dat Jezus volledig zichtbaar maar zijn in jullie!!

  Adios Rick

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eh moet natuurlijk zijn dat Jezus volledig zichtbaar MAG (moet) zijn in jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor Jan H en Jan G
  Reserveren jullie weer een dagje TV kijken op 30 april? Speciaal voor mijn oom een herhaling van de hermelijnen mantel..... ;)
  Gr Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gerard... weer op het paard gezeten? Lijkt me toch wel te gek hoor! :). Klinkt weer als leuke dingen in ieder geval, die jullie gedaan hebben. Enjoy! Enneh: ik hoop dat je een zekere persoon wat vaker spreekt dan dat je ons spreekt :P?

  Groetjes Elza

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hee vaders,

  hebben ze je niet achter gelaten bij de apen??gelukkig niet hor!Leuk dat jullie nog in Granada zijn geweest, leuk daar..

  Wel een droge kont gehouden bij dat bootje, geen golven over t randje gekregen??

  Doe ome Jannus maar de groeten, hij zit ook weer enig voor in het beeld..haha..

  Doeidoei!!! Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Mieke! ziet er geweldig uit op de fotos! Ma en ik hebben net het historische moment gezien op de tv dat onze dierbare koningin heeft aangekondigd dat ze gaat aftreden! Jullie nog veel succes hè! Hartelijke groeten van je moeder en van Marry!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi hoi, mijn Jan wat ziet het eten er gezellig uit. Even vrij en vandaag weer werken. Hier was het vandaag omadag. Sven heeft met Tante Christa de foto's van Nica gekeken, hij wil ook wel naar Nica om quad (of hoe zoiets heet)te rijden. Echt leuk zo hij de foto's bekijkt, opa Jan en opa Jan van oma Bets. Vanavond na het eten zijn ze naar huis gegaan en nu slapen ze lekker in hun eigen bed. Werk ze en hopelijk komt dat af wat op de planning stond. Veel liefs mij. Ook de groeten aan opa Jan van oma Bets, oma Bets kijkt vanavond Blauw Bloed over het aftreden van koningin Beatrix. Ze belde net op. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Na de zang nog even kijken welke berichten er zijn verzonden Succes vandaag met jullie werk De gehele avond nieuwsuitzending over het aftreden van Beatrix op 30 april wordt wordt willem Alexandser de koning van nederland en maxima koningin Het is dan de hele dag t.v. kijken Dit komt maar 1 of 2x in je leven voor Voortaan koningsdag op 27 april in 2015 1e keer 26 april De vlaggen hangen al uit groet allen

  BeantwoordenVerwijderen