zondag 6 januari 2013

Hallo lezers, hier weer een verhaaltje van het verloop van deze dag!

Gisteravond was het heel gezellig, en lagen de meeste niet vroeg onder de wol. Ja, je zou zeggen onder de wol, maar we hebben dat dekentje echt wel hard nodig... het heeft vannacht geregend en gewaait dat het bizar is. Ook hadden we enorme last van blaffende honden en kukelende hanen.....afijn, adwin heeft de truc van 2 jaar terug toegepast en de honden brood met flink veel hete chilisaus gevoerd....tot op heden met veel resultaat, we hebben ze de hele dag nog niet gehoord. We hebben lekker ontbeten met elkaar,en zijn daarna vertokken naar managua. Henk heeft een korte preek gehouden, en daarna volgde flink wat drama. We waren met elkaar vooral van de drama stukjes flink onder de indruk. Ze speelde dat hoe hard de duivel ook aan je trekt, en hoeveel fouten je in je leven ook hebt gemaakt, er bij de Heer altijd vergeving is!Ze hadden allemaal hun gezichten wit gemaakt, en er was ook iemand verkleed als de Heere Jezus. Die meid waar het om ging had dan een grote ketting om waar de"duivel" en de "Heere Jezus" aan trokken.....Voor als u het niet helemaal begrijpt, volgen straks nog wat foto's dat maakt het vast wat duidelijker . Nadat de dienst voorbij was, hebben we even een klein rondje door de wijk gedaan, en vervolgde we onze weg weer naar huis. Lekker even wat gegeten, en verder relax zodat we morgen topfit zijn! Een groepje beklimt de coyoteppe, dat was erg mooi, het ligt dichtbij op een berg en was tot voorkort een gevangenis. Het was flinke klim, maar we hebben het geredt, Jan ook en daar zijn we heel trots op. Er was ook nog een doopdienst waar een aantal van ons naar toe zijn gegaan. Bram heeft gisteren op de markt een hangmat gekocht, die gelijk opgehangen is. Er is al veel gebruik van gemaakt, maar daar zal vanaf morgen wel verandering in komen want dan gaan we lekker aan de slag met het bouwen. Adios!
de 4 foto's hier boven zijn vanochtend tijdens de kerkdienst gemaakt.

8 opmerkingen:

 1. Goedemorgen (voor nu nog welterusten ;) Nicagangers!

  Al een goed acclimatie weekend achter de rug zo te lezen :-) Goed om te lezen, de sfeer is in Nederland goed te proeven.

  Ja en nu aan de slag, lekker hoor!! Het is goed om dienstbaar te zijn en zeker aan die mensen die het heel hard nodig hebben! Geniet er van en ik wens jullie een goede tijd verder. Dat jullie ook daar dicht(er)bij God zullen zijn!!

  Adios Rick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nico en Nicaatjes (mannelijk en vrouwelijk!)Fijn dat ik op de foto's jullie gezichten weer zie, al zie ik maar weinig van de mensen die eerder er al van onderste boven waren. Of oefenden ze alvast voor het zuidelijk halfrond! Ook valt mij dat bekende gezichtje naast Suzan op. Ze heeft haar vaste plekje weer ingenomen. Gisteren een goede start van de werkweek gehad en dan nu aan het werk. Veel succes en lanceer maar veel foto's op de site. Groetjes, Piet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen allemaal,

  We wensen jullie heel veel succes vandaag, zet em op!!

  Groetjes uit een zwaar bewolkt lekkerland en een dikke zoen voor mijn lieve mannetje!!

  liefs van Geral

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha len,
  Jullie genieten op de foto zo te zien.
  Veel suc6 met het bouwen vandaag.
  Wij zijn gisteren even bij je nieuwe nichtje Maeva wezen kijken, echt een schatje hoor...
  Het mooiste meisje van heel de wereld ;-)
  Bo zijn maatje is ook weer vertrokken, dus de rust is weergekeerd bij ons.:-)

  Groetjes, en werkse de komende week.
  Liefs van de perkies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Adwin en Suzanne!
  Fijn dat jullie er weer zijn. Veel succes met het bouwen.
  En wel een beetje lief zijn voor de honden.. chilisaus!!.... ;-)
  Dikke kus,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ola nicagangers
  com estaesta (hoe is het)
  Hier alles oke een een donkere dag weinig zon bij jullie ziet het er beter uit zie ik op de fotos
  Als wij nu eens een groot bot en een zak kippen voer meenemen dan denken wij wel dat we zondag kunnen uit slapen
  werkse verder doen wij ook hoor.
  We lezen wel hoe het verder gaat!!!!!!!

  Adios de Mikkies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hallo ad en suus, fijn om te horen en te zien dat jullie het goed hebben daar. je hebt natuurlijk wel een beetje op mijn hondenhart getrapt door ze chilisaus te voeren, dat snap je vast wel adwin, grapje. werk ze weer vandaag hoor en de hartelijke groeten en een dikke knuf van mij, ma.

   Verwijderen
 7. Ruud, Gerrie en Angela11 januari 2013 om 12:42

  Hoi Hans,

  Wij proosten hier wel met een biertje op de verjaardag van Gerrie! Drink jij ook een nicaraguaans biertje ? ;).

  Veel plezier en succes daar!

  Groetjes, Ruud, Gerrie en Angela

  BeantwoordenVerwijderen