zaterdag 26 januari 2013

26-01=2013

Goede dag alle blogslezers,

Vandaag zijn we eerst begonnen met uitslapen. We zijn vandaag gescheiden opgetrokken.
Gerard, Christine, Jan en Sandra zijn met Hannie en Henk naar de oceaan geweest.
Achterop het bakje van Henk hebben ze 2 uur gezeten daarna hebben ze heerlijk in de hangmat gelegen en paard, en quad gereden
Jan, Jan,Jan, Piet, Kees, Jeanine en Mieke zijn we met de bus naar Granada geweest. We zaten als doperwtjes achter het glas maar ja daar aan gekomen bij het station waar moet je dan heen naar het centrum even gevraagd te hebben bleken we de verkeerde kant op gelopen te zijn.We hebben eerst een heerlijk kopje koffie gedronken en zijn daarna naar gevraagd te hebben op zoek gegaan naar Roelien Kappen. Met paard en wagen zijn we de wijk in getrokken. Maar helaas was ze in Nederland
Daarna zijn we de kerk toren gaan beklimmen en opweg naar het meer waar we heerlijk gevaren hebben. We hebben daar heerlijk genoten met zon naar de bijzondere mooie natuur. Er waren daar 365 eilandjes en 2000 bewoners. Er liepen ook apen op sommige eilandjes. Wat is Gods schepping toch erg mooi. Wat een verscheidenheid aan bomen .
Nadat we 2 uur gevaren hadden waren onze paarden weg en geen taxi hoe komen we nu terug.
Na 20 min gewacht te hebben kwamener 2 barrels aan rijden halve lekkeband en weinig meer heel aan deze auto,s. Door een miscommunicatie of taal barriere werden we afgezet bij het busstation.
Deze had ons afmoeten zetten vlak bij onze straat. Maar we hadden het niet willen missen .
Het hulpje van de bus chauffeur vloog door de bus waar de gaten in de vloer zaten. De leuningen zaten vast gebonden. De achter deur werd open gerukt hij vloog rijdende weg het dak op en als de bus stil stond kwam er een fiets van dak af .
Halverwege de weg zijn we overgestapt in een andere bus.
In de avond zijn we met z'n allen bij papa John pizza wezen eten.
Hasta luego,