maandag 28 januari 2013

28-01-2013

Hallo lieve volgers,

Hoe is het in het warme Lekkerland.  Hier is het lekker nog steeds plus 34. Vandaag is de bouwstop opgeheven bij het huisje van Sara. Gelukkig konden ze er weer verder na het middageten. De flat is aan de binnenkant voor 50% afgetimmerd en geïsoleerd. Het huisje is waterdicht. Tussendoor hadden we nog een ongelukje. De slijptol ging spontaan aan terwijl Kees zijn voet ernaast stond. Hij mocht even naar het ziekenhuis en kreeg daar drie hechtingen in zijn voet.  Christien, Jan en Sandra waren op weg om te gaan verven, toen Sandra uitglee met een bus blauwe verf. De gevolgen zult u wel zien op de foto's.  De drie J's en Piet zijn bij verschillende huisjes stukjes wezen bouwen. Bij
Maurico zijn moeder is haar bakkerij afgebroken en wordt er een nieuwe bakkerij gebouwd, i.v.m. haar longen. Jeanine en Mieke hebben vandaag voor de catering gezorgd. s'Avonds onder het eten hebben we de verjaardag van chipito gevierd, met slingers, ballonnen en zang.  Ook wat Jan B. gebeld onder het eten door zijn dochter Annelies dat er een kleindochtert is geboren. Ook dit hebben we gevierd (zie foto). Wij zijn om twaalf uur stil (s'nachts) dus: de buurman houdt zich koest.
Tot morgen,
Hasta manyana.

Duo penotti
 
Fijn die broederliefde.
Christine aan het verven.
 
De gelukkige opa van Saar.
Er is plaats gemaakt voor de nieuwe bakkerij.
 
De voorkant van de flat. Is nu wind en waterdicht.
 
Het uitdelen van de kleding voor de schoenmaker.
 
Op naar de bouw.
 
De keuken.
 
Een bedankje voor de kleding die we uitdeelde.

13 opmerkingen:

 1. Ongelofelijk pa, volgens mij weet je echt altijd alles het eerst!!! Gefeliciteerd met je nieuwe kleindochter Saar, gelukkig een naam die je makkelijk kan onthouden hè.
  Groet Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve allemaal, Wat een verrassingen daar allemaal!! Gefeliciteerd Jan met de geboorte van kleinkind. Sterkte kees met je voet wel fijn dat je vrouwtje er bij is kan ze goed voor je zorgen! Christiene ik geloof dat jij het hartst van allemaal daar werkt want onze Jan kan alleen maar lachen!! gelukkig dat onze Floortje er niet bij was want die had zo hard gelachen om zus Sandra dat ze midden in de verf gerold was! San, tword tijd dat je weer naar moeders komt want onder de 18 jaar word er niet naar jongens gekeken!! Volgens Aad werkt je vriend niet zo hard en lust erg graag alcohol en je weet ..........!!! Wel fijn dat de bouw weer doorgaat, werk ze allemaal, groetjes van alle simonsen en een knuffel van moeders

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankbaar te horen dat de bouw verder mag gaan Jongens en andere ga er even tegenaan dan kan de verloren tijd ingehaald worden En je kan zelf tevreden zijn over je werk groet allen uit een regenachtig bergambacht Tot morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kees en Jeanine, en de gehele groep,

  Fijn dat de bouw mag vorderen, en dat wat stopgezet is, weer door mag gaan. Het wordt tijd dat jullie de bouw af gaan ronden, dus nog even allen er keihard tegen aan. Wij zien namelijk dat de vermoeidheid toe gaat slaan, steeds meer ongelukjes! Kees sterkte met je voet, 1 groot voordeel, delegeren gaat je ook altijd zeer goed af, dus: twee stoelen in de buurt van je werkomgeving en..... delegeren maar, dan komt het werk ook af. Het is ook zo mooi om te zien, een compleet beeld, het is niet alleen de bouw, ook de verdere extra aandacht, hulp, het uitdelen van etc.
  Het is fijn en dankbaar dat jullie allemaal dit werk mogen doen. Dat jullie met de groep voor en in jezelf, voor de mensen daar (en ook hier thuis), helder schijnende lichten mogen zijn.

  De Vonkies,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sandra, maak jij reclame voor blauw bloed?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha hardewerkers,

  Zo te lezen maken jullie heel wat mee met elkaar!
  Een gezellige boel zo te lezen, gezellig hoor!!
  Wij genieten elke keer weer mee wanneer we de foto`s zien en de verhalen lezen!
  Geniet er allemaal nog van, want voor je het weet is het voorbij....

  En Opa Jan van harte gefeliciteerd met de geboorte van je kleindochter!
  (verkopen ze daar ook roze muizen;))

  Groetjes Lennart en Corine
  en de rest van de Boogaarden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Mieke,

  Leuk om te zien zeker dat ze je dankbaar zijn?
  Op de foto staat dat meisje te glimmen zeg.
  Ben je al lekker verbrand? nou werkse nog hé vriendelijke groeten Theo en fam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ey pa hier is je leuke zoon wilco
  heb net de fotos bekeken, ze waren egt heel leuk, alleen jammer van al die ongelukjes, de volgende keer ga ik egt mee. ik moe ook de groeten doen van rijanne en vooral van ma. tot over paar dagen veel liefst je jongste en toch de leukst zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wel je leukste zoon maar niet je leukste kind, dat ben ik natuurlijk :)

   Verwijderen
  2. trouwens, je jongste zoon? heeft pa er nog meer rondlopen dan? weten wij hier misschien niet vanaf en jij wel wilco? pa?

   Verwijderen
 9. Ha Mieke en de rest

  Leuk de verhalen op de site, en natuurlijk de foto`s maken het helemaal af...
  Je bent al aardig verkleurd in je gezicht zo te zien, lekker hoor

  Jammer Kees van je voet, wilde je ook een litteken mee naar huis nemen van deze reis???
  Dat kan je dan beter op een andere manier doen hoor...;-) sterkte ermee, het zal wel pijnlijk geweest zijn even, maar ja joh ben je weer een ervaring rijker toch..

  Opa Bouter gefeliciteerd met uw nieuwe kleindochter...

  Geniet ervan met zijn allen nog een paar daagjes werken en de terugreis moet weer gemaakt worden..

  Hartelijke groet uit een winderig Holland
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha Jan B. Gefeliciteerd met je kleindochter Saar! Gelukkig duurt het niet zo lang meer voordat je haar kan knuffelen. Nog een paar dagen. We wensen jullie nog een goede tijd en aan het eind een veilige thuisreis. Groeten aan allen en Gods zegen toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Faze,

  Het gaat nog goed daar zo te zien( afgezien van de ongelukjes)
  Het aftellen is inmiddels begonnen. Nog een paar daagjes en je staat weer met je voeten op Hollandse bodem.
  Ik zie dat het ukkie van de familie ook gereageerd heeft( slijmbal)
  Nou pa, geniet er nog maar lekker van deze laatste dagen. Groetjes uit een nat Tienhoven aan iedereen.

  Liefs Bethina

  BeantwoordenVerwijderen