donderdag 31 januari 2013

31-01-2012

Goedemorgen,

Het was vandaag weer een warme dag.  Vanmorgen hebben we lekker uitgeslapen tot half 8 en na een heerlijk ontbijt zijn we nog even naar de markt geweest om nog even wat leuke spulletjes te kopen. Iedereen ging zijn eigen weg en om half 3 zijn we op pad gegaan naar de afscheidsdienst. Eerst hebben we de bordjes op de huizen geboord en daarna begon de afscheidsdienst. We werden toegesproken met psalm 146. Dat we Gods hulp mogen verwachten en dat God trouw houd tot in de eeuwigheid aan wie de verdrukte recht doet en de hongerige brood geeft en de Heere maakt de gevangenen los. Zo mogen wij bidden voor deze meisjes dat ze weer een nieuwe toekomst kunnen beginnen en wat zij en wij nodig hebben. Dat we verlost mogen worden van de verslavingen waar we in verstrikt kunnen zijn. De Heere zal in eeuwigheid regeren, uw God o Sion is van geslacht tot geslacht. We werden bedankt door de meisjes en kregen een houten beeldje (zie foto). Kees heeft namens de groep bedankt en samen hebben we nog het lied samen in de naam van Jezus gezongen.
Na het afscheid zijn we wezen eten in een heerlijk restaurant aan het water.
Tot morgen,
Hasta manyana.


 


De afscheidsdienst

Twee fans van Sandra hebben een bord gemaakt dat ze van haar houden.

 

 
 6 opmerkingen:

 1. Héééél jammer voor jullie dat het er weer op zit. Wat gaan 2 weken dan toch snel en wat hebben jullie hard gewerkt!!!Mooie dienst ook, denk ik!!!Kunnen we 'm terugluisteren op internet, ha ha ha!!Wij zijn weer blij dat jullie naar huis komen, maar zullen jullie belevinissen ook wel missen!!Ik denk dat jullie nu nog lekker slapen!!
  Voor morgen een goede reis en we hopen dat jullie allemaal weer veilig aankomen!!
  Dikke kus van Sven en Jort!!!
  P.S. Er staan genoeg kinderen bij jullie, opa Jan en opa Jan van oma Bets, op de foto!!!Genoeg vriendjes voor Sven, ha ha ha!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zie dat jullie voldaan weggaan na alle werkzaamheden Ook Jan Gelein is een andere vent geworden met een overhemd aan en gewassen haren heertje zo te zien Wij hopen jullie verhalen en foto,s eens te horen en te zien van jullie belevenissen Voor morgen een goede vlucht allen toegewenst en jan den hoed denk aan de douane en geef antwoord op de gestelde engelse vragen ,dan heb je geen problemen groet en tot maandag op kantoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mensen, mooie afsluiting zo te zien en lezen.
  Altijd heel indrukwekkend.
  Ik wens jullie een hele goede reis naar huis.

  Hasta majana,peter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanine en Kees, t'ziet er allemaal goed uit hoor, je kan gerust weer naar huis komen. Leuke foto's van jullie samen. Goeie reis, ook voor de rest van de mensen...
  Groetjes Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Christine en Jan,

  Een hele geode reis he!
  En hoop gauw al je verhalen te horen! :)

  Liefs Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijn dat jullie naar huis komen
  ik heb hoge noren en lekker veel geschaatst.

  groetjes DOLF

  VOOR BUURVROUW JEANINE EN KESIE DE OLIBOL GRAPJE

  BeantwoordenVerwijderen